Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11
  1. #1

    Member Sales Rating: (20)

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    7th Circle of Hell - aka DFW
    Posts
    10,431

    Default Youtube is very slow for me lately

    Anyone else having any problems with youtube? I have an excellent internet connection, all other video sites are fine, Netflix and Amazon both stream in HD just fine, and the problem is hit or miss with youtube.

    Sometime it streams just fine, sometimes it's very slow, just curious if anyone else has problems
    Main HT
    Magnepan 1.6QR fronts, POlk R15 surrounds, Pioneer SC-25, Parasound Halo A23, Oppo BDP-105, Panasonic TC-P60ZT60, Sony PS3, Apple TV

    Bedroom System
    Polk Blackstone TL3, Polk PSWi225 Wireless Sub, HK 3490 Integrated, Oppo BDP-103, Sharp Aquos 32" TV, Apple TV

    Office Rig
    27" iMac w/Amarra, AudioQuest Dragonfly 1.2, Focal XS Book, Schiit Valhalla, Cypher Labs Theorem 720, Philips Fidelio X1, Sennheiser HD600, HiFiMan HE-500, B&W P7, LG 47LM7600, Sony PS3, Apple TV

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Winnipeg, MB Canada
    Posts
    1,563

    Default

    no problem here.
    Modwright SWL 9.0 SE (6Sons Audio Thunderbird PC with Oyaide 004 terminations)
    Consonance cd120T
    Consonance Cyber 800 tube monoblocks (6Sons Audio Thunderbird PC's with Oyaide 004 terminations)
    Usher CP 6311

    Phillips Pronto TS1000 Universal Remote

  3. #3

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    College Station, TX
    Posts
    7,122

    Default

    The only time its ever slow for me is the music videos under vevo.
    -Cody
    Music is like candy, you have to get rid of the rappers to enjoy it

  4. #4

    Member Sales Rating: (37)

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    5,369

    Default

    I've been a daily user for years. and have noticed absolutely no change in performance recently.
    VTL ST50 w/mods/RCA6L6GC/TlfnknECC801S
    CJPV-5 w/mods
    TT CJ Sonographe SG3 Oak/Sumiko LMT/Grado Wood Plat/Sumiko PIB2/The Clamp
    Musical Fidelity A1 CDPro
    Tuners w/mods Kenwood KT5020/Fisher KM60
    MF x-DAC V8, HAInfo NG27
    Herbies Ti-9/Vibrapods/MIT Shtgn AC1 IEC's/MIT Shotgun 2 IC's/MIT Shtgn 2 Speaker
    PSAudio Cryo PwrPrt Prem/ExctPwrEP15A
    Wlnt SDA 2B TL/Oak SDA SRS II TL-Sonicaps/Mills/Cardas/Cust SDA ICs/Mortite/Dynamat Extreme/TFLF Rings/FSB-2 Spikes
    NAD SS rigs w/mods
    GIK panels

  5. #5

    Member Sales Rating: (4)

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    n.e. ohio
    Posts
    1,597

    Default

    I have problems with youtube once in a while. the vids will pause for a couple seconds, than play than pause.. thought it might be an issue with my computer
    panasonic th-50pz85u
    pioneer elite vsx-92txh
    pioneer elite bdp-05fd
    emotiva xpa-3
    monster power hdp 2550
    sa 8300 hd dvr
    sda 2b's
    fronts - rti a9's
    center - csi a6
    surrounds - fxi a6's
    sub - polk dsw pro 600
    harmony one

  6. #6

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    North Texas
    Posts
    5,566

    Default

    Quote Originally Posted by superjunior View Post
    I have problems with youtube once in a while. the vids will pause for a couple seconds, than play than pause.. thought it might be an issue with my computer
    Sounds more like a buffer issue than anything else.

  7. #7

    Member Sales Rating: (24)

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    all I see is cows and cheese...
    Posts
    4,206

    Default

    porn I tell ya, slows everything down ;) jk

    haven't had a problem with youtube.
    2 Channel-
    Soundlab M3PX
    BAT VK-31
    Wyred SX1000 monos
    Esoteric DV50
    Dynavector p75 modded phono stage
    Rega P25 modded-Denon 103R Cart
    Squeezebox Touch
    Modded Music Hall DAC Burson op amps
    Richard Grey 600S
    MIT Shotgun IC's and SC

  8. #8

    Member Sales Rating: (20)

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    7th Circle of Hell - aka DFW
    Posts
    10,431

    Default

    I'm still having the same issue off and on with youtube. It's gotta be something specific to that service and my setup, because I get excellent bandwidth and can stream HD from Amazon and download huge files and play CoD all at the same time with no problems.

    But then I can close everything out, and just try to watch a youtube video and it just hangs.
    Main HT
    Magnepan 1.6QR fronts, POlk R15 surrounds, Pioneer SC-25, Parasound Halo A23, Oppo BDP-105, Panasonic TC-P60ZT60, Sony PS3, Apple TV

    Bedroom System
    Polk Blackstone TL3, Polk PSWi225 Wireless Sub, HK 3490 Integrated, Oppo BDP-103, Sharp Aquos 32" TV, Apple TV

    Office Rig
    27" iMac w/Amarra, AudioQuest Dragonfly 1.2, Focal XS Book, Schiit Valhalla, Cypher Labs Theorem 720, Philips Fidelio X1, Sennheiser HD600, HiFiMan HE-500, B&W P7, LG 47LM7600, Sony PS3, Apple TV

  9. #9

    Member Sales Rating: (20)

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    7th Circle of Hell - aka DFW
    Posts
    10,431

    Default

    The only thing 'weird' in my setup is that I'm running DD-WRT on my router. It sounds like it's time to do some real troubleshooting...
    Main HT
    Magnepan 1.6QR fronts, POlk R15 surrounds, Pioneer SC-25, Parasound Halo A23, Oppo BDP-105, Panasonic TC-P60ZT60, Sony PS3, Apple TV

    Bedroom System
    Polk Blackstone TL3, Polk PSWi225 Wireless Sub, HK 3490 Integrated, Oppo BDP-103, Sharp Aquos 32" TV, Apple TV

    Office Rig
    27" iMac w/Amarra, AudioQuest Dragonfly 1.2, Focal XS Book, Schiit Valhalla, Cypher Labs Theorem 720, Philips Fidelio X1, Sennheiser HD600, HiFiMan HE-500, B&W P7, LG 47LM7600, Sony PS3, Apple TV

  10. #10

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pittsburgh PA
    Posts
    1,318

    Default

    I don't go out much but it does seem to me to be slow at times.
    Sunfire TGP, Sunfire Cinema Grand, Sunfire 300~2 (2), Sunfire True Sub (2),Carver ALS Platinum, Carver AL III, TFM-55, C-19, C-9, TX-8, SDA-490t, SDA-390t

  11. #11

    Member Sales Rating: (17)

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Kansas City
    Posts
    5,074

    Default

    I'm on the latest version of Firefox (at home at least) and any "new" or HD res video will not load. Old or low res doesn't have a problem. This goes for my laptop and tower... I've tried googling it and can't find any fixes...
    Never kick a fresh turd on a hot day.

    Home Setup: Sony VPL-VW85 Projo, 92" Stewart Firehawk, Pioneer Elite SC-65, PS3, RTi12 fronts, CSi5, FXi6 rears, RTi6 surround backs, RTi4 height, MFW-15 Subwoofer.

    Car Setup: OEM Radio, RF 360.2v2, Polk SR6500 quad amped off 4 Xtant 1.1 100w mono amps, Xtant 6.1 to run an eD 13av.2, all Stinger wiring and Raammat deadener.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. youtube embed test
    By unc2701 in forum Forum Testing Area
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2010, 02:23 PM
  2. Polk VP Engineering on YouTube
    By kab in forum The Clubhouse
    Replies: 22
    Last Post: 05-22-2009, 09:23 PM
  3. Video My Latest YouTube Video....
    By Lasareath in forum The Clubhouse
    Replies: 14
    Last Post: 10-15-2008, 05:31 PM
  4. Sound issues with Youtube?
    By brettw22 in forum The Clubhouse
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2008, 10:22 AM
  5. Google Snaps Up YouTube for $1.65B
    By danger boy in forum The Clubhouse
    Replies: 7
    Last Post: 10-10-2006, 03:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts