Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1

    Default Surroundbar 3000 code for Comcast

    Is there a code that can be used on a Comcast Cable Remote device? It would be nice to have.

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    180

    Default

    There is no code. You simply need to go through the training procedure for the surroundbar outlined in the user manual.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Comcast vs Verizon?
    By digitalvideo in forum Electronics
    Replies: 4
    Last Post: 03-20-2010, 11:49 PM
  2. Need Help SurroundBar 360 and DirecTV remote code
    By bevcraw in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2010, 09:43 AM
  3. Motorola - Comcast DVR
    By Vette C6.r in forum Electronics
    Replies: 10
    Last Post: 03-25-2009, 09:21 PM
  4. Need Help Need device code for SurroundBar 360
    By THETexJWP in forum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-2009, 11:59 AM
  5. Comcast dvr box
    By doug lang in forum Electronics
    Replies: 6
    Last Post: 04-19-2007, 03:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts