Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: psw10

  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    10

    Default psw10

    Hi! im new to the forums. just recently bought a denon avr-1611 reciever and a polk audio psw10 sub. I already oown two monito 60's and a CS2 (lovem!). but i cant get the sub to perform at all. when i play video games (halo reach... bairly any bass comes out and i got that thing cranked. any info would help. thanks!

  2. #2

    Member Sales Rating: (17)

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Central NJ
    Posts
    11,421

    Default

    How do you have it connected?
    Polk Audio SDA SRS 1.2TL's
    With new Exotic wood, Sonicaps, Mills & RDO198's - Born on 4-24-1989 and Signed by Matthew Polk!!!!


    My Polk SDA SRS 1.2TL's http://www.LASAREATH.com/


    It All Started here: http://tinyurl.com/lasareath2

    Part Deux: http://tinyurl.com/lasareath3

    Car Stereo---->http://www.salsleaf.com/leaf_stereo/index.htm<---- NEW for 2013

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    10

    Default

    y-cable coming from the back to the sub. y cable connected to monster wire thas hoked up my my receiver. i just read that i should set my speakers small (may produce alil more bass)

  4. #4

    Member Sales Rating: (17)

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Central NJ
    Posts
    11,421

    Default

    Some receivers only out-put bass to the sub-out when in surround mode. What connection on the receiver are you using to connect to the sub?
    Polk Audio SDA SRS 1.2TL's
    With new Exotic wood, Sonicaps, Mills & RDO198's - Born on 4-24-1989 and Signed by Matthew Polk!!!!


    My Polk SDA SRS 1.2TL's http://www.LASAREATH.com/


    It All Started here: http://tinyurl.com/lasareath2

    Part Deux: http://tinyurl.com/lasareath3

    Car Stereo---->http://www.salsleaf.com/leaf_stereo/index.htm<---- NEW for 2013

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    10

    Default

    i have a monster cable coming from the sub-out outlet in the back. but i got it to work. i had to turn of th db under manual options.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. For Sale PSW10 sub
    By hydrostream in forum For Sale (FS) Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2008, 08:03 PM
  2. Sub Psw10
    By hydrostream in forum For Sale (FS) Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2008, 02:26 PM
  3. psw10
    By bolelet1 in forum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 02-03-2008, 10:44 AM
  4. New PSW10
    By beardog03 in forum 2 Channel Audio
    Replies: 10
    Last Post: 12-29-2006, 01:14 PM
  5. Sub PSW10
    By NewToPolk in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2005, 03:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts