Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Default Trouble with CSi A4

    I recently purchased a full RTi system and it has been great, recently I have been getting a sound from my CSi that sounds like distortions for lack of a better word from the left of the two woofers. I took the grill off and gently pushed on the woofer and I can hear what sounds like scraping coming from behind the woofer on that side where I donot on the other. I shook the speaker a bit and the scraping went away along with the "distortion" sound. what could cause this and should I send it back for a new one?

  2. #2

    Member Sales Rating: (2)

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    two eleven fifty-seven
    Posts
    3,383

    Default

    You should call the phone # in the top right corner on Monday and talk to someone there about it. I'm sure they can best assist you.
    7.1 - polk RTi10 x 3 (LCR) : FXi3 x 2 : RTi4 x 4 : MFW-15 (RIP): Yamaha Aventage RX-A1000 : Adcom GFA-7500 : PS3 : Squeezebox Touch : DIRECTV : Panasonic PT-AX200U PJ @120"
    5.1 - Definitive Technology ProMonitor 800 x 4 : ProCenter 1000 : Klipsch Sub-10 : Onkyo TX-SR575 : DIRECTV HR22 DVR : LG 50PQ30 HDTV
    Garage Duty - polk Monitor 10s : Pioneer A-717 Integrated Amp : Squeezebox Classic

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. cs2 trouble
    By royalty in forum Troubleshooting
    Replies: 16
    Last Post: 06-26-2009, 09:59 PM
  2. Car Trouble.....WTF?
    By obieone in forum The Clubhouse
    Replies: 32
    Last Post: 12-11-2008, 06:59 PM
  3. SVS trouble
    By toddco in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 26
    Last Post: 01-29-2007, 07:31 PM
  4. Trouble with Pre-Amp; Nad 712
    By AndyGwis in forum Electronics
    Replies: 26
    Last Post: 01-24-2007, 05:55 PM
  5. RT5 trouble
    By tadpole13 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2004, 03:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts