Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    640

    Default I have another problem,loose connection.

    I ordered my driver just a few minutes ago,case closed on that. Now, another problem. take a look at this guys... one of my mono blocks,jack, I don't know the right word for it,is very loose,and hanging. Take a look. the wire is still connected.therefore, I still get sound. help,help. Thanks
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	005.JPG‎
Views:	40
Size:	146.6 KB
ID:	56054   Click image for larger version

Name:	006.JPG‎
Views:	40
Size:	147.8 KB
ID:	56055   Click image for larger version

Name:	007.JPG‎
Views:	38
Size:	142.7 KB
ID:	56056   Click image for larger version

Name:	008.JPG‎
Views:	34
Size:	146.6 KB
ID:	56057  
    Last edited by PolkClyde; 03-04-2011 at 03:30 PM.
    PolkAudioClyde

  2. #2

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Rockledge, Florida
    Posts
    11,601

    Default

    Ouch!

    Speakers
    Carver Amazing Fronts
    CS400i Center
    RT800i's Rears
    Sub Paradigm Servo 15

    Electronics
    Conrad Johnson PV-5 pre-amp
    Parasound Halo A23
    Pioneer 84TXSi AVR
    Pioneer 79Avi DVD
    Sony CX400 CD changer
    Panasonic 42-PX60U Plasma
    WMC Win7 32bit HD DVR



  3. #3

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Rockledge, Florida
    Posts
    11,601

    Default

    I wonder if that could that be your hum problem also?

    Speakers
    Carver Amazing Fronts
    CS400i Center
    RT800i's Rears
    Sub Paradigm Servo 15

    Electronics
    Conrad Johnson PV-5 pre-amp
    Parasound Halo A23
    Pioneer 84TXSi AVR
    Pioneer 79Avi DVD
    Sony CX400 CD changer
    Panasonic 42-PX60U Plasma
    WMC Win7 32bit HD DVR



  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    640

    Default

    Quote Originally Posted by disneyjoe7 View Post
    I wonder if that could that be your hum problem also?
    Good Point
    PolkAudioClyde

  5. #5

    Member Sales Rating: (3)

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2,180

    Default

    They need to be securely grounded to the chasis right?

  6. #6

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Portland, OR
    Posts
    376

    Default

    Hmmm.. that doesn't look too fun.

    You'll likely have to pop the cover off and reattach the nut that holds the entire connector assembly to the amp. Hopefully it didn't strip out.

  7. #7

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    640

    Default

    Quote Originally Posted by pdxfj View Post
    Hmmm.. that doesn't look too fun.

    You'll likely have to pop the cover off and reattach the nut that holds the entire connector assembly to the amp. Hopefully it didn't strip out.
    yep,that is exactly what happen.
    PolkAudioClyde

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. : Coaxial Digital Connection Vs Digital Fiber Optical Connection?
    By PolkClyde in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 16
    Last Post: 02-26-2011, 09:14 AM
  2. Need Help Laptop to TV connection problem
    By burdette in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2009, 12:16 PM
  3. Internet Connection Problem
    By audiobliss in forum The Clubhouse
    Replies: 15
    Last Post: 11-09-2007, 10:16 AM
  4. Loose top on 2.3TL
    By riglehart in forum Vintage Speakers
    Replies: 6
    Last Post: 06-16-2006, 05:07 PM
  5. Connection problem PWS 1000 to Yamaha RX-V2600
    By toneil7163 in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-2005, 11:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts