Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    21

    Default SDA-2 Trouble shooting

    I have been troubleshooting my SDA 2's for a week with no resolve.

    I can't get my stereo array tweeter in my left speaker working and I know that tweeter works.

    I've removed all of my polyswitches and just tonight checked all of the readings between the IC pins and +/- terminals on the speaker, with all results showing in spec according to the sticky PDF here. Does this mean the XO's are ok because the ohms checked out?

    If not, what would be my next point of attack? Would anybody know if the Polk CS can still check old SDA XO's?

    Thanks in advance!
    Jason

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sykesville, Md
    Posts
    1,462

    Default

    I am wondering same sort of thing. Is my interconnect working. hmmmm. I was going to call polk today and see if there is any support. I am not getting any readings w/multimeter.

    Have you tried putting the left tweeter in the right speaker and vice versa?
    Can that be done?

    Just thinking out loud.

  3. #3

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    261

    Default

    If the tweeter is good and you aren't getting any sound, then you've lost conductivity somewhere. Following the schematic, go step by step from where the wires connect to the speaker to the appropriate binding post and IC pins. Then, make sure the IC pins in the opposite speakers are connected as they should be.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Sub Trouble Shooting
    By Frank Z in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2008, 05:07 PM
  2. Trouble Shooting LSiC One speaker no sound
    By mwaarna in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 02-16-2007, 04:14 PM
  3. Trouble shooting RM1300
    By joro514 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2005, 10:32 AM
  4. Shooting at Best Buy
    By TheReaper in forum The Clubhouse
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2005, 12:27 PM
  5. Trouble Shooting Subwoofer Help??
    By Keane in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2005, 06:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts