Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Help Please

  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1

    Default Help Please

    So i have a problem because i have purchased a 12 in DXi112 and connected it to a 500 watt kicker amp and every time I try to bump my new system I blow the speaker.and to make it worse I am on my third sub today. this one also happens to be the last one from the store, but any ways can anybody give me any suggestions

  2. #2

    Member Sales Rating: (37)

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    5,378

    Default

    You might want to join in this thread . . . http://www.polkaudio.com/forums/showthread.php?t=117407 . . . as it seems to be similar in nature and the original poster there may be able to help you.
    VTL ST50 w/mods/RCA6L6GC/TlfnknECC801S
    CJPV-5 w/mods
    TT CJ Sonographe SG3 Oak/Sumiko LMT/Grado Wood Plat/Sumiko PIB2/The Clamp
    Musical Fidelity A1 CDPro
    Tuners w/mods Kenwood KT5020/Fisher KM60
    MF x-DAC V8, HAInfo NG27
    Herbies Ti-9/Vibrapods/MIT Shtgn AC1 IEC's/MIT Shotgun 2 IC's/MIT Shtgn 2 Speaker
    PSAudio Cryo PwrPrt Prem/ExctPwrEP15A
    Wlnt SDA 2B TL/Oak SDA SRS II TL-Sonicaps/Mills/Cardas/Cust SDA ICs/Mortite/Dynamat Extreme/TFLF Rings/FSB-2 Spikes
    NAD SS rigs w/mods
    GIK panels

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts