Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Rockledge, Florida
    Posts
    11,603

    Default Ubuntu not working under this forum software?

    Ubuntu didn't look right, can't explain but hard to read but like the screen is misplaced. Posted this under Win XP right now.

    Speakers
    Carver Amazing Fronts
    CS400i Center
    RT800i's Rears
    Sub Paradigm Servo 15

    Electronics
    Conrad Johnson PV-5 pre-amp
    Parasound Halo A23
    Pioneer 84TXSi AVR
    Pioneer 79Avi DVD
    Sony CX400 CD changer
    Panasonic 42-PX60U Plasma
    WMC Win7 32bit HD DVR



  2. #2
     Web Master 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    422

    Default

    What browser were you using in ubuntu? firefox?

    starting up my VM with ubuntu to test.

  3. #3
     Web Master 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    422

    Default

    Looks fine to me under ubuntu 11.04 running firefox 6.0.2. Anyone else confirm?

  4. #4

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Rockledge, Florida
    Posts
    11,603

    Default

    I checked with Firefox, but was using Google Chrome.

    Speakers
    Carver Amazing Fronts
    CS400i Center
    RT800i's Rears
    Sub Paradigm Servo 15

    Electronics
    Conrad Johnson PV-5 pre-amp
    Parasound Halo A23
    Pioneer 84TXSi AVR
    Pioneer 79Avi DVD
    Sony CX400 CD changer
    Panasonic 42-PX60U Plasma
    WMC Win7 32bit HD DVR



  5. #5
     Web Master 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    422

    Default

    so which one wasn't working? can you post a screenshot? Also which version of ubuntu?

  6. #6

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Rockledge, Florida
    Posts
    11,603

    Default

    I rebooted since I logged out of Windows XP and all seems fine now. Running Ubuntu 11.0.4

    Speakers
    Carver Amazing Fronts
    CS400i Center
    RT800i's Rears
    Sub Paradigm Servo 15

    Electronics
    Conrad Johnson PV-5 pre-amp
    Parasound Halo A23
    Pioneer 84TXSi AVR
    Pioneer 79Avi DVD
    Sony CX400 CD changer
    Panasonic 42-PX60U Plasma
    WMC Win7 32bit HD DVR



  7. #7
     Web Master 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    422

    Default

    awesome!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Ubuntu Q's still learning...
    By disneyjoe7 in forum The Clubhouse
    Replies: 12
    Last Post: 06-30-2011, 09:37 PM
  2. Upgrade from XP to ubuntu.
    By xj4094dg in forum The Clubhouse
    Replies: 4
    Last Post: 05-27-2010, 10:51 PM
  3. Ubuntu
    By greg2350 in forum The Clubhouse
    Replies: 15
    Last Post: 03-16-2009, 08:43 PM
  4. Ubuntu Anyone??
    By Early B. in forum The Clubhouse
    Replies: 8
    Last Post: 05-29-2007, 07:26 AM
  5. Testing new Forum software.
    By disneyjoe7 in forum The Clubhouse
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2007, 11:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts