Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2

    Default PSW 10 auto on/off not working properly

    Just purchased the PSW10 and have added to my system. I've found that the auto on/off toggle switch doesn't seem to function properly. When left in the center position, auto, the indicator light remains green after the receiver is turned off. If I switch to "on" and then back to "auto" it goes red. Would any shortening of life occur if I left the sub on 24/7? as it is a hassle to turn it on and off each time we use the system.

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    483

    Default

    How long have you waited after the receiver turning off the receiver. I believe my DSWpros take about 15 minutes.

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2

    Default

    feeling dumb here, just noticed the 15min wait time in the manual. I will ask another question though. I currently am using a single rca cable from the single sub out from the denon rcvr to the L ch. in. Should I get a splitter to input to both L&R ch. ?

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    483

    Default

    I believe with that speaker you can do it either way. I don't have that particular sub so not sure if it makes any difference in the sound. Maybe someone that has one can chime in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Need Help RT3000p lower unit making audible hum & auto off not working
    By jdustinb in forum Troubleshooting
    Replies: 18
    Last Post: 03-06-2014, 10:17 AM
  2. PSW202 Amp no working properly
    By CrazyBoy in forum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2012, 03:31 PM
  3. Subwoofer isn't working properly-help needed.
    By TTran in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 6
    Last Post: 12-30-2009, 07:37 PM
  4. PSW110 not working properly
    By brunell in forum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2009, 10:41 AM
  5. Help - sub auto-on circuit not working!
    By dbaldus in forum DIY, Mods & Tweaks
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2007, 05:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts