Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2

    Exclamation Soundbar 500 - Subwoofer dead

    Hi, I just bought a Soundbar 5K and after about 10 days the subwoofer just stopped worked. Dead. Light turned off in the back everything. I unplugged it and plugged it back in. I followed all the instructions and it's dead.

  2. #2
     Moderator 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Polk Audio
    Posts
    3,706

    Default

    Hello nat,
    Thanks for posting on Polk's forum. The best thing to do is contact Polk's CS department either by telephone at: 1-800-377-7655 or via email at: polkcs@polkaudio.com. They'll want to know the system's serial number and place and date of purchase. They'll help you solve the problem.
    Regards, Ken

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2

    Default

    Thanks, Ken. I will call them tomorrow. Also, thanks for letting me what info to have ready.

  4. #4
     Moderator 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Polk Audio
    Posts
    3,706

    Default

    No problem, glad to be of help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Maximum length RCA from Subwoofer to Soundbar
    By Patsfan38 in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 9
    Last Post: 11-22-2012, 07:02 PM
  2. Soundbar 4000-subwoofer not working, HELP!
    By rachael in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2012, 09:49 PM
  3. Need Help soundbar one-setup subwoofer issue
    By bobyraj in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2011, 02:13 PM
  4. Need Help Best subwoofer for my soundbar 50.
    By chopper 7 in forum Speakers
    Replies: 6
    Last Post: 08-14-2010, 08:20 AM
  5. SDA Soundbar subwoofer won't 'standby'
    By brooksesser in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2010, 02:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts