Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 31 to 44 of 44
  1. #31

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

  2. #32

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

    Default

    thats the best this old camera will do

  3. #33

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Upstate S.C.
    Posts
    613

    Default

    Looks ok. Sorry for the alarm. Some of the gunk on the board was making it look funny at the other angle.

    I missed what the actual symptom was.

    definately check that polyswitch like Pittdog mentioned.

  4. #34

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

    Default

    Will do TKS

  5. #35

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    central Illinois
    Posts
    3,225

    Default

    Guys did Polk ever use clear wires on the SRS? In looking closely at these pictures those wires look out of place and either it's the picture or there is some corrosion to my eyes in those wires?

    Bubbles in looking closely at that area i was able to expand zoom in i see nothing that looks weird to me, looks like some paper may of been tore off but I do not see anything that would concern me.

  6. #36

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Upstate S.C.
    Posts
    613

    Default

    My SRS's had the exact same wiring. I replaced it with similar wiring becasue it appeared to have some oxidation internaly on mine as well.

    I didn't see anything in his latest pics either. I think it was some of the shiny residue that was making it passibly look like a couple of legs from some sort of component. At least that what my brain was thinking. All looks fine there though.

  7. #37

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    central Illinois
    Posts
    3,225

    Default

    Quote Originally Posted by Mr. Bubbles View Post
    My SRS's had the exact same wiring. I replaced it with similar wiring becasue it appeared to have some oxidation internaly on mine as well.
    good to know at least I'm not totally NUTS

  8. #38

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Upstate S.C.
    Posts
    613

    Default

    the oxidation on those wires in mine was the same as his. The oxidation was primarily on the ends that were soldered and no noticeable oxidation anywhere else. Crimped ends appeared ok.

  9. #39

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

    Default

    will be replacing 2 tweeters

  10. #40

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Upstate S.C.
    Posts
    613

    Default

    I may have some extra 2000's if you plan to use the same as original. Let me know.

  11. #41

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

    Default

    if thats the route I go, will do. only 40 more posts go........ and maybe I can buy something here.

  12. #42

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

    Default

    I like the idea of original however, lots of recommends that go both ways?

  13. #43

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    347

    Default

    strictly 2 channel here, might broaden my horizons someday

  14. #44

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    not Mass
    Posts
    197

    Default

    Never mind that get the high pass Sonicaps and Mills! Sonicraft.com
    listen to Alex Jones
    Acer Laptop: the Flash works it works haha!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Need Help general adcom pre question
    By scottyboy76 in forum 2 Channel Audio
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2012, 04:57 PM
  2. Question about Amps in general
    By coolsax in forum Electronics
    Replies: 28
    Last Post: 10-09-2009, 05:52 PM
  3. General question about RTi Series?
    By 64met in forum Speakers
    Replies: 4
    Last Post: 11-26-2007, 12:14 PM
  4. general sub question...
    By Eli Jaquez in forum Car Subwoofer Talk
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2003, 11:48 PM
  5. General hookup question
    By sterling bug in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2003, 06:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts