Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 21 of 21
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    central Jersey,08859
    Posts
    1,697

    Default where did audiogon go.

    Today I tried to get on the site and it doesn't even remotely resemble the even updated version.I can't get to their main page or any of the catagories. I haven't the slightest idea. Please someone check this out I'm not talking the revamp here this is even worse.
    Last edited by Kenneth Swauger; 05-13-2013 at 09:40 AM.

  2. #2

    Member Sales Rating: (16)

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4,012

    Default

    Looks 'normal' to me - just navigated around a bit.

    H9: If you don't trust what you are hearing, then maybe you need to be less invested in a hobby which all the pleasure comes from listening to music.

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    252

    Default

    Quote Originally Posted by leftwinger57 View Post
    Today I tried to get on the site and it doesn't even remotely resemble the even updated version.I can't get to their main page or any of the catagories. I haven't the slightest idea. Please someone check this out I'm not talking the revamp here this is even worse.
    I'm with you. Something is up. I hope it's not gone forever.

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2010
    Location
    Galveston
    Posts
    3,193

    Default

    He's talking about this:

    http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr...mps&1242686051

    If I search in google for something audio and it had A'gon link thats where it takes you

    If I just click my book mark it's normal
    Home Theater:Samsung8000-55LED,Pioneer SC35, Pioneer DV-79AVi, Sunfire TGA7201, LSi25, LCi RTSc, LC80i
    2chnl system:Melody 101 tube pre, Pass XA30.5 amp, Usher MD2 speakers, W4S Dac, MG Audio Planus2 speaker cables
    Office rig: Modwright KWI-200 Integrated, Dynaudio C1-II Signatures

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    central Jersey,08859
    Posts
    1,697

    Default

    I have have it as a favorite or bookmark also and this nonsense comes up

    http://app.audiogon.com/

  6. #6
    Audiophile
    Member Sales Rating: (30)

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    11,182

    Default

    Was on the website last night no problem, but just went there and it didn't work for me.

    Name:  Audiogon.jpg
Views: 309
Size:  158.2 KB

  7. #7

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    central Jersey,08859
    Posts
    1,697

    Default

    That's what I'm getting and it's not an auction site. I have no idea what it is .I think it leads you to retailers now. This is wacky .for those who got o the 2nd version of the site clue me in or it's off to USA MART...

  8. #8

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2012
    Location
    Pittsburg, CA
    Posts
    370

    Default

    I seems the site got hijacked. Some of the links work.
    AVR-Onkyo709
    AMP- Parasound 2125, Adcom 585
    Mains for HT and some Music- RTi12s
    Main for Music only- Linn Keilidh or Usher V-601 and SDA 1C
    PreAmp for Music: Cary AE-3
    Rear- RTi8s
    Center-CSi5
    Sub-JBL L8400P 12"
    Player- Oppo BDP-103
    TT: Looking for a new one.
    Phono Pre-Amp: BBE FJB-200X

    Bedroom rig:
    Pionner Elite VSX-30
    Onkyo CS-5VL SACD Player
    Polk Audio LS70
    Hunting for a sub...

  9. #9

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2012
    Location
    Pittsburg, CA
    Posts
    370

    Default

    Quote Originally Posted by Irrenhaus View Post
    I seems the site got hijacked. Some of the links work.
    And this is the tweeter response.

    "@joedotcom Hi Joe! We are aware of an intermittent problem and are working to correct it. Please try http://app.audiogon.com/ Thank you!"
    AVR-Onkyo709
    AMP- Parasound 2125, Adcom 585
    Mains for HT and some Music- RTi12s
    Main for Music only- Linn Keilidh or Usher V-601 and SDA 1C
    PreAmp for Music: Cary AE-3
    Rear- RTi8s
    Center-CSi5
    Sub-JBL L8400P 12"
    Player- Oppo BDP-103
    TT: Looking for a new one.
    Phono Pre-Amp: BBE FJB-200X

    Bedroom rig:
    Pionner Elite VSX-30
    Onkyo CS-5VL SACD Player
    Polk Audio LS70
    Hunting for a sub...

  10. #10

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Pocatello, Idaho
    Posts
    1,607

    Default

    That's what I'm getting too. WTF?
    Home Theater
    Onkyo PR-SC5508 Sharp LC-70LE847U
    Emotiva XPA-5 Emotiva XPA-2 Emotiva UPA-2
    Front RTi-A9 Wide RTi-A7 Center CSi-A6 Surround FXi-A6 Rear RTi-A3 Sub 2x PSW505
    Sony BDP-S790 Dishnetwork Hopper/Joey Logitech Harmony One Apple TV
    Two Channel
    Oppo 105D BAT VK-500 w/BatPack SDA SRS 2.3 Dreadnought Squeezebox Touch Apple TV

  11. #11

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2009
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by zane77 View Post
    That's what I'm getting too. WTF?
    Yeah me too. WTF is going on?

  12. #12

    Member Sales Rating: (5)

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fox Island,WA
    Posts
    521

    Default

    This has happened years ago when they let the web renewal expires. crazy

  13. #13

    Member Sales Rating: (3)

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    rochester,ny
    Posts
    939

    Default

    No issues on my end

  14. #14
    Audiophile
    Member Sales Rating: (30)

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    11,182

    Default

    Quote Originally Posted by WagnerRC View Post
    This has happened years ago when they let the web renewal expires. crazy
    That's a big oops... :)

  15. #15

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    central Jersey,08859
    Posts
    1,697

    Default

    I have it back now also but it's not allowing you to view mutiple pictures like before .Now it's one then go back and on and on ....

  16. #16
    Audiophile
    Member Sales Rating: (30)

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    11,182

    Default

    and I can't do advanced searches... I'm sure they're working on it.

  17. #17

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Waukesha, WI
    Posts
    155

    Default

    I got both versions at work today. Some of the searches were really slow or didn't function but that could be because of the security & blocks on the corporate network.

  18. #18

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Manteca, CA
    Posts
    131

    Default

    it worked just fine for me. May be I was lucky!!!

  19. #19

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,439

    Default

    Its been fine for me all day without issue

  20. #20

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    1,713

    Default

    I was on it earlier no problem, getting the same issue now. Hope they get it going I had my eye on some cables.
    Theater Room: Pioneer Elite SC-35, RTi12's, Csi5, Fxi5's, Fxi3's, ED A5-350 sub, Optoma HD20, 92'' Elite Screen, Xbox One, APC H15, MIT Exp 2 SC's, Pepster PC's

    Living Room: Martin Logan EM ESL's, Peachtree Audio iNova, MIT AVT2 SC's & IC's, Pepster PC, Sharp Aquos 60'', Sony BDP S-790, Airport Express

    Bedroom: Panasonic AX200U projector, 110" screen

    Outdoor: Polk Atrium 5's, Yamaha Rxv371

  21. #21

    Member Sales Rating: (7)

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3,417

    Default

    WTF I have never had this problem before. I hate computers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts