Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    6,135

    Default Anyone losing connection to this site?

    Yesterday and today I keep losing connection to this site from my iPad. Safari says it can't find the server, and Chrome says there is no DNS entry. After about 30 minutes I can connect, but then later the process repeats itself.

    Last night I posted a review where I used 'son' instead of 'sun'. When I tried to correct it I lost connection, and by the time it worked my editing window expired. I noticed other sites are now letting the poster edit their posts forever. That is a nice feature.

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2010
    Location
    Galveston
    Posts
    3,214

    Default

    I noticed a sluggish connection or page not found this morning
    Home Theater:Samsung8000-55LED,Pioneer SC35, Pioneer DV-79AVi, Sunfire TGA7201, LSi25, LCi RTSc, LC80i
    2chnl system:Melody 101 tube pre, Pass XA30.5 amp, Usher MD2 speakers, W4S Dac, MG Audio Planus2 speaker cables
    Office rig: Modwright KWI-200 Integrated, Dynaudio C1-II Signatures

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Pocatello, Idaho
    Posts
    1,614

    Default

    I use my i-Pad quite a bit and I'm not having any problems
    Home Theater
    Onkyo PR-SC5508 Sharp LC-70LE847U
    Emotiva XPA-5 Emotiva XPA-2 Emotiva UPA-2
    Front RTi-A9 Wide RTi-A7 Center CSi-A6 Surround FXi-A6 Rear RTi-A3 Sub 2x PSW505
    Sony BDP-S790 Dishnetwork Hopper/Joey Logitech Harmony One Apple TV
    Two Channel
    Oppo 105D BAT VK-500 w/BatPack SDA SRS 2.3 Dreadnought Squeezebox Touch Apple TV

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    WI
    Posts
    972

    Default

    All clear here!
    "Everything I ever did in my life worthwhile I caught hell for"

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2013
    Location
    Minnesota
    Posts
    256

    Default

    Clear here..
    Receiver: Denon 1912
    Speakers:
    Fronts: Polk Audio Monitor 70s (x2)
    Rears: Polk Audio Monitor 50 (x2)
    Center: Polk Audio Monitor 70
    KLH Sub GFX-550

  6. #6

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    6,135

    Default

    Just happened to me again. It's only this site where I see this issue. Links to other sites are active, but switch to this tab, and it sometimes loses connection. I'm sure like many Internet problems it will magically fix itself at some point.

    In fact when I tried to first post this it happened again. I was able to finally reconnect to be able to make this post.

  7. #7

    Member Sales Rating: (17)

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Central NJ
    Posts
    11,423

    Default

    That's a problem with your ISP. something is wrong with their DNS servers.

    you can manually add your own DNS servers to your gateway.

    I would use Google's

    8.8.8.8
    8.8.4.4

    Quote Originally Posted by BlueFox View Post
    Just happened to me again. It's only this site where I see this issue. Links to other sites are active, but switch to this tab, and it sometimes loses connection. I'm sure like many Internet problems it will magically fix itself at some point.

    In fact when I tried to first post this it happened again. I was able to finally reconnect to be able to make this post.
    Polk Audio SDA SRS 1.2TL's
    With new Exotic wood, Sonicaps, Mills & RDO198's - Born on 4-24-1989 and Signed by Matthew Polk!!!!


    My Polk SDA SRS 1.2TL's http://www.LASAREATH.com/


    It All Started here: http://tinyurl.com/lasareath2

    Part Deux: http://tinyurl.com/lasareath3

    Car Stereo---->http://www.salsleaf.com/leaf_stereo/index.htm<---- NEW for 2013

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Good site for testing web connection speed?
    By audiobliss in forum The Clubhouse
    Replies: 35
    Last Post: 05-24-2011, 11:36 AM
  2. Need Help I gotta be losing it!
    By NJPOLKER in forum Vintage Speakers
    Replies: 8
    Last Post: 10-15-2008, 11:26 PM
  3. Losing Job
    By daboyz in forum The Clubhouse
    Replies: 83
    Last Post: 02-19-2008, 10:30 AM
  4. Losing Sub signal
    By jabrax in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 05-26-2006, 03:31 AM
  5. Losing your head...
    By mjk91383 in forum The Clubhouse
    Replies: 4
    Last Post: 03-23-2002, 09:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts