Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1

    Default SWA500 Stopped Working?

    I have an SWA500 powering the larger Polk-compatible subwoofer, wall mounted. Fed from a Yamaha RX-A1000 out of the "subwoofer out" jack on the back of the receiver. It worked fine on installation but at some time not too long ago I noticed the subwoofer was not working. I just climbed into the attic with a DVD playing with lots of bass and sure enough, no "boom boom boom" coming from the subwoofer itself. SWA500 power is "on", same result with "standby-auto-on" switch in any position.

    Any comments appreciated before I call Polk tech support first thing Monday morning.

  2. #2
     Moderator 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Polk Audio
    Posts
    3,847

    Default

    Hello sking43,
    Welcome to Polk's forum. Probably a good thing to do would be to turn the volume down on the SWA500, then go to the rear of the Yamaha and remove the cable that leads to the Polk. Then connect this cable to either the right or left audio output of your DVD or CD player. Then start playing a CD and turn the volume up a small amount on the SWA500, you should hear plenty of bass coming from your subs.
    Regards, Ken

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. sub just stopped working
    By miker10406 in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2013, 07:59 AM
  2. Need Help Tweeters stopped working
    By Mongo in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2012, 02:11 AM
  3. Remote on my SR-708 stopped working
    By PolkNewb in forum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2011, 05:13 PM
  4. Need Help Subwoofer stopped working
    By usmanb in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2010, 11:47 AM
  5. PSW350 stopped working
    By Grumpy666 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2005, 05:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts