Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Evergreen, CO
    Posts
    786

    Default Yamaha RX-V667 No Picture

    How the hell do you get this thing to put out a picture to the TV? I've had my Xbox hooked straight up to my TV but wanted to play around with running it through the reciever. Plugged the Xbox into HDMI 1 and plugged my TV into the HDMI Out and... nothing. No picture. I get sound through the speakers (not TV speakers, speakers hooked up to the reciever) from the Xbox but the picture doesn't go to the TV. Any ideas?

    Doesn't seem like an input problem because shouldn't I get Yamaha's on screen settings even without an input?

    Also both the reciever and TV say 'ARC'

  2. #2

    Member Sales Rating: (16)

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Andromeda
    Posts
    14,230

    Default

    Double check your connections and make sure the signal path is correct. Also make sure you've selected the correct source on the TV. In other words, if you have it connected to HDMI 1 on the TV, make sure you've selected the correct source input.

    Edit: See if these links are helpful.

    http://faq.yamaha.com/us/en/article/..._u/10296/7181/

    http://hdguru.com/hdmi-audio-return-...dtv-explained/
    Last edited by Keiko; 07-19-2013 at 06:40 AM.

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SW Ohio
    Posts
    2,011

    Default

    I believe you have to assign each specific input. For example, if you want the AVR to output the display on say video 1, you have to go into the menu and assign the video 1 input to hdmi 1.
    "My wife likes my rig......HAHAHAHAHAHAHAHAH!"


    B&W CDM 1NT; B&W CDM CNT; Infinity us 1; Velodyne DEQ-8 x2; Pio Elite VSX-23; Sony SCD-CE595 SACD, Denon DP11-F TT[/COLOR]

  4. #4

    Member Sales Rating: (16)

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3,902

    Default

    How did you have the Xbox hooked up before trying to go thru the AVR?

    Was it hooked up via 'analog' cables and you are now switching over to HDMI?

    I remember 'borrowing' my kids PS3 that was hooked up to their older TV in the game room using analog cables.

    And when switching to HDMI, you had to reset the unit - otherwise the HDMI output wouldn't work...and no picture thru my AVR.

    Just tossing some ideas out.

    H9: If you don't trust what you are hearing, then maybe you need to be less invested in a hobby which all the pleasure comes from listening to music.

  5. #5

    Member Sales Rating: (3)

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,971

    Default

    I have the Yamaha 663, make sure you know the HDMI input on the AVR is assigned to such as DVD, DVR ,Blu Ray, Tuner, etc... I know on my setup, I have to go into the menu and choose whether for video I'm using hdmi or component,or analog and on the audio side I have to choose what each assigned input is using like hdmi,digital coax, optical(toslink) or analog. On the remote( at least for mine) I have to push a button that turns red , then push button assigned to whatever I'm wanting to listen to such as DVD,Tuner, DVR, etc...

  6. #6

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    central Jersey,08859
    Posts
    1,615

    Default

    I have the privious model 665 and I do it a little different .HDMI from cable box to tv then #2 HDMI from tv to output HDMI port of the Yamaha for the onscreen YPAO and an optical toslink for audio. This way can watch silent tv and have tunes at the same time.
    2chl- Adcom 555- Onkyo P-301 pre- JVC-QL-A200 tt- Denon 1940 ci cdp- Samson PS-15 9 outlet- Niles Sp 6- 6 zone spkr selector- DCM TF 350s- ADC 303ax-KLH 331- Polk Audio '87 SDA 2Bs w/ ic cable (Dynamat extreme, black hole-5- Mills 0.5 resistor, liquid nails, RDO- 194 tweeters, Larry's rings, Armaflex gaskets, stained walnut tops )

    H/T- Toshiba au40" flat- Yamaha RX- V665 avr- YSD-11 Dock- I-Pod- Klipsch #500HD Speaker set- Sony ce 375 5 disc carosel cdp-

    Nikko 6065 receiver- JBL J2060

  7. #7

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Evergreen, CO
    Posts
    786

    Default

    The reciever was on the correct input as well as the TV. I tried using different cables, both directions tried. Xbox has always been hooked up with HDMI only difference is straight to TV. I got pissed off and just hooked it back up straight to the TV. I'm not sure how to change the settings you guys are talking about. Don't you need to see the menu on the TV to be able to change these settings? Shouldn't I get the on screen menu even if I have no input but just the HDMI out going to the TV?

  8. #8

    Member Sales Rating: (3)

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,971

    Default

    I've found the best thing to do in this case is RTFM, lol, been here done this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. LSI15 + Yamaha V667 + XPA-5
    By acid in forum Speakers
    Replies: 7
    Last Post: 10-16-2011, 05:00 PM
  2. Yamaha RX-V667 and PSW10
    By kenwilsonii in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2011, 10:43 AM
  3. Yamaha RX-v667
    By varang in forum Electronics
    Replies: 11
    Last Post: 03-22-2011, 01:35 PM
  4. Need Help Pioneer VSX 1120-K vs Yamaha RX-V667
    By PiG in forum Speakers
    Replies: 12
    Last Post: 02-15-2011, 09:10 AM
  5. Need Help Yamaha RX-V667 for LC60i Speakers?
    By sydcon in forum Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2010, 02:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts