Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    1

    Default RM700 No power Subwoofer

    So, OK I'm all excited to get my system up and running for my big hangout tomorrow, but I have a problem.

    My subwoofer is not getting power, as in AC POWER. I have tried several different outlets (receptacles) and have the made sure the switch is in the "ON" position. The LED indication is not on in any case.

    The Model is a RM700 5.1 speaker set.

    I am rather knowledgeable about audio, and some electrical, but do not posses a DMM to check power.

    I read in the owners manual that there could be a fuse issue. Where is the fuse, and how do I check that without voiding my warranty?

    Any help would be appreciated. It would really suck to have to wait until Monday to address this issue.
    Thanks,
    Jenn

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Default

    If it is anything like my pws202 unit, the amp is attached to the back plate where all the speaker connections and power cord is located. You need to remove all the retention screws from the outside edge of the plate and carefully pry off the plate from the wood. (use a putty knife or similar). The speaker cord is only a few inches longer than the depth of the box so be carefull when lifting the plate not to break the leads or speaker terminals off. The fuse is located on the board adjacent to the large transformer. the fuse should just pop out of the cradle it sits in. go to an electronics store like radio shack and get s pack of replacement fuses of the same amperage, voltage and length.
    Replace the fuse and reassemble the unit. power it up and test. If it fails then the amp has some other issues (bad one's).
    Cheers

  3. #3
    Audiophile
    Member Sales Rating: (30)

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    11,184

    Default

    Have you emailed or called Polk customer service? They are very helpful.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. DSW 500 subwoofer - no power. Please help!
    By CalCity in forum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 10-28-2012, 11:40 AM
  2. No control power to Subwoofer Amp
    By crewpolk in forum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-2007, 11:26 AM
  3. Power not to subwoofer.............???HELP!!
    By T_Unit616 in forum Car Subwoofer Talk
    Replies: 67
    Last Post: 07-28-2006, 08:52 PM
  4. RM6900 Subwoofer Power
    By aravindbv in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2006, 06:53 PM
  5. Test power Supply/Subwoofer getting power
    By lac000 in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 12-28-2002, 11:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts