Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 31 to 32 of 32
  1. #31

    Member Sales Rating: (4)

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Central Arkansas
    Posts
    541

    Default

    Looks like you are set for a long winter.

  2. #32

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,445

    Default

    Ok something horrible happened during the last phase of my testing, after listening to everything on its own, tube pre with solid state amp, dac hooked direct to the tube amps using the dac pre section. I hooked up the tube pre and switched the tube mono's after a long cool down period and heard this aweful buzzing.

    I switched it all off but wonder why it did that as I know everything works, what could have caused it? Both tube amps had the horrible buzz noise and I imagine thats the sound of a ground loop?

    How can I remedy this?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Saw these really powerful tube mono's on Ebay
    By polkfarmboy in forum 2 Channel Audio
    Replies: 11
    Last Post: 03-16-2012, 02:18 PM
  2. SOLD Dodd Dual Mono 50w Tube Amp
    By Toolfan66 in forum For Sale (FS) Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 07-24-2010, 10:39 PM
  3. Bob C's new tube mono's
    By gdb in forum Electronics
    Replies: 18
    Last Post: 04-03-2009, 07:56 PM
  4. NEW tube Pre-amp with phono sec?
    By bobt in forum 2 Channel Audio
    Replies: 9
    Last Post: 03-24-2009, 04:13 PM
  5. Tube mono blocks FS
    By ND13 in forum 2 Channel Audio
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2005, 04:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts