Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northcentral PA
    Posts
    923

    Default Trouble with movie voice tracks

    Using an Oppo 93 thru an older Yamaha receiver. Everything hooked up using rca cables in multi channel. Recently I have noticed that from time to time the vocals sound as though they are in a church. Some sort of mild reverb or echo is the best I can describe it. It will only last for a short time but seems to be happening more frequently. Any ideas?

  2. #2

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    1,684

    Default

    This might sound strange but, for me, if by accident i leave the tv volume up, i have that same issue. Is the tv volume off?

  3. #3

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northcentral PA
    Posts
    923

    Default

    I know what you are talking about and it sort of does sound like that but it comes and goes. The TV audio is muted.

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    central Jersey,08859
    Posts
    1,616

    Default

    This might sound wacky but 1 thing about my Yamaha I don't like are the settings for music. Just possibly you hit the music button and went into a different sound scenario like Vienna Hall, ,Roxy Theater,Hall in Munich, Chamber all music audio sources that what it does as far as I'm concerned is add echo and delay and is a waste of time. Also the same thing applies for movie sources w/ adventure, sci-fi,spectacle and standard doing basically the same thing.I would check your setting on your remote and go back to just 5.1 or on the rx-v665 7.1.

  5. #5

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northcentral PA
    Posts
    923

    Default

    Well ernie, you sort of got it. My TV was muted...or so I thought. Apparently my Harmony remote would sometimes leave TV muted and other times when I used the single button to watch a movie it would turn on the TV speakers. I guess I need to reprogram the remote. I'm glad it is something as simple as this, I usually don't get this lucky!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. HD Tracks interview with founder
    By BlueFox in forum The Clubhouse
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2012, 12:15 PM
  2. Blood on the Tracks -- new versions?
    By Norm Apter in forum Music & Movies
    Replies: 6
    Last Post: 10-16-2009, 02:20 AM
  3. Single Voice Coil vs. Dual Voice Coil
    By AudioSystems09 in forum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 08-08-2008, 11:26 PM
  4. Best Air Guitar Tracks
    By Tour2ma in forum Music & Movies
    Replies: 31
    Last Post: 02-19-2006, 03:06 PM
  5. LadyKillers. having trouble sleeping rent this movie
    By trubluluc in forum Music & Movies
    Replies: 7
    Last Post: 09-23-2004, 08:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts