Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: uploading pics

  1. #1
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Question uploading pics

    Has something changed on the size allowed for the pics uploaded?I have uploaded pics before and had no problem?Or did something change on my end?

  2. #2
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Default

    Whenever i try to upload pics through showcase it says it uploaded pics but all you see is the big red x . If i try to attach pics through testing forum it says file is to large?

  3. #3
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Default

    HELP!!!!!! ANYONE If it makes any difference i am using windows xp

  4. #4

    Member Sales Rating: (27)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    NC
    Posts
    20,970

    Default

    ....make...it...smaller.........

    Jpeg...

    Less colors....

    Smaller in actual size...

    etc etc etc
    www.Vr3Mods.com ///// www.Version3Audio.com

    "No, that's silly talk. Dude, you can't possibly be this audio dumb so quit the act." - Doro

  5. #5
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Default

    how is this done ?

  6. #6
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Default

    Has anyone tried to upload pic in the last couple of days? If the problem is on my end,why cant i upload the same pics that are already posted in showcase?I even took new pics at the lowest setting on my camera which is only a 1.0 megapixel camera?What do you have to do send a polaroid picture?

  7. #7
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Default

    Finally figured it out :D picture of my old racecar or should i say moneypit!
    Attached Images  

  8. #8

    Member Sales Rating: (6)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Rockledge, Florida
    Posts
    11,600

    Default

    Racer4551,

    Cool car......

    If you haven't figured it out yet, with windows xp just email your self the picture in my pictures.

    Works for me I have a Canon Digital Rebel takes a 3 meg pix file I can redo in 640x480 or 800x600 by doing this.

    Speakers
    Carver Amazing Fronts
    CS400i Center
    RT800i's Rears
    Sub Paradigm Servo 15

    Electronics
    Conrad Johnson PV-5 pre-amp
    Parasound Halo A23
    Pioneer 84TXSi AVR
    Pioneer 79Avi DVD
    Sony CX400 CD changer
    Panasonic 42-PX60U Plasma
    WMC Win7 32bit HD DVR



  9. #9
    Registered User
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    OH
    Posts
    374

    Default

    Thanks for the info,found a program on my computer that i didnt know about that you can change picture size and a whole lot more.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts