Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2014
    Posts
    2

    Default SurroundBar 3000 Subwoofer no longer working

    Hello - I have a surround bar 3000 and no bass or any sounds comes from the wireless subwoofer any longer, the subwoffer is on, connected via the right channel and volume up. I am at a loss to work out what to do, the shop I bought it from 1 year ago is also no longer in business. Any ideas?

  2. #2
     Moderator 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Polk Audio
    Posts
    3,850

    Default

    Hello,
    Welcome to Polk's forum, I'm sorry the sub's having a problem. The best thing to do is to telephone Polk's CS department tomorrow at 1-800-377-7655 and they can help troubleshoot the problem. It's best to have the unit's serial number and date and place of purchase handy when you call.
    Regards, Ken
    Recent bumpersticker: "Before you criticize someone walk a mile in his shoes. That way if he gets angry he'll be a mile behind you - and shoeless!"

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    May 2014
    Posts
    2

    Default

    Thanks - I am in Australia, will they still be able to assist?

  4. #4
     Moderator 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Polk Audio
    Posts
    3,850

    Default

    Hello,
    I don't believe the "800" number works outside of the US. You should contact them via email at: polkcs@polkaudio.com, they can give you the contact information for the Australian importer for Polk.
    Regards, Ken
    Recent bumpersticker: "Before you criticize someone walk a mile in his shoes. That way if he gets angry he'll be a mile behind you - and shoeless!"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. SurroundBar 3000 subwoofer
    By armed in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2013, 02:34 PM
  2. Need Help SurroundBar 3000 Subwoofer link LED blinks green
    By edhkirk in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2012, 08:13 AM
  3. Review Surroundbar 3000 bar and Boston Tvee M20 subwoofer
    By kgbeast in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2012, 02:03 PM
  4. Need Help Subwoofer stopped working on surroundBar SDA
    By Kingraf in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2012, 07:36 AM
  5. Need Help Surroundbar 3000 not working with HD channels
    By AgentD in forum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 11-26-2010, 11:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts