Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    52

    Question Problem with working tweeter

    I've Rti100 towers. Tweeter on my right tower does not work..I tried to check tweeter by supplying power from outside and tweeter seems to work alright. ( For a short time at low volume to avoid any damage )
    Is there a fuse or something inside the speaker which needs replaced?

    Thanks in advance.

  2. #2

    Member Sales Rating: (27)

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    NC
    Posts
    20,951

    Default

    You have a problem with the crossover.

    The crossover should be located somewhere on the amp (wherever the terminals (where you plug the speaker up at) is located)...

    You would need to remove the amp and look for anything wrong - something has probally come loose.

    Call Ken at Polk CS and let him know your situation...
    www.Vr3Mods.com ///// www.Version3Audio.com

    "No, that's silly talk. Dude, you can't possibly be this audio dumb so quit the act." - Doro

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    52

    Default

    Thanks.
    I'll call them tomorrow. :)
    Using my Csi40 as my right speaker atm :grins:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts