Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    michigan
    Posts
    356

    Default rt3000p amp cuts out

    I have a rt3000p speaker that cuts in and out. i have checked all the connections. i have tried hooking it up via the speaker imputs and the lfe imputs both the filtered and unfiltered. it works then cuts out. At first i thought i thought it was just the light on the front of the speaker but the speaker cuts in and out also. i tested it playing music and compared it to the other speaker that is working fine. The speaker sounds fine when it works. Has any one else had this problem. I am looking for suggestions other than the connections them self i already ruled that out. Any other technical suggestions would be greatly appreciated.

  2. #2

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OZ
    Posts
    1,579

    Default That blows

    Can't say I've had this problem and it does sound like the problem is within the amp. Someone from Polk CS will probably help you out this coming week.
    polkaudio speakers: SDA-SRS-2.3 (modified) SDA-2B SDA-CRS+ RT3000p CS400i LF-14 Monitor 7B

  3. #3
    Polk Engineer
    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    1,441

    Default

    Do you have the amp on auto sense? I found problem with that with my setup if I didn't have the levels up really high on my receiver. It wouldn't have high enough voltage from the receiver and wouldn't come on, or would only during really loud scenes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts