Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 13 of 13
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    17543
    Posts
    1,866

    Default 3801 remote codes???

    my manual doesn't seem to have the remote codes to enable my denon remote to control my other components, can anyone out there with a denon help me out??? either post back or email me direct, i will let you know what i need more specifically. thanks!
    ...the fOrce is strong with this one.

  2. #2

    Member Sales Rating: (5)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Paris, Arkansas
    Posts
    1,846

    Default

    I think I can help. I have a seperate sheet that lists the remote codes. You can let me know what you need, or I'll scan the whole thing and e-mail it to you.

    Jason

  3. #3

    Member Sales Rating: (5)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Paris, Arkansas
    Posts
    1,846

    Default

    Well, I can't figure out any way to attach files, if I e-mail you via the "e-mail" function of this forum.
    Last edited by jcaut; 05-08-2002 at 12:32 PM.

  4. #4

    Member Sales Rating: (5)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Paris, Arkansas
    Posts
    1,846

    Default

    Oops! Huge!

    e-mail me

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    17543
    Posts
    1,866

    Default

    YGM...:D
    ...the fOrce is strong with this one.

  6. #6

    Member Sales Rating: (5)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Paris, Arkansas
    Posts
    1,846

    Default

    I sent it to you. Hope that helps!

    Jason

  7. #7

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    17543
    Posts
    1,866

    Thumbs up

    thanks man! i appreciate it...
    ...the fOrce is strong with this one.

  8. #8

    Member Sales Rating: (14)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Pa
    Posts
    13,434

    Default

    Hey Juice,
    good luck with that remote.I haven't used mine since I owned it.I tried it out the first night I got it and then right back in the box it went..........enter the Pronto.........the truely affortable universal remote control.
    I built a killer avr3801 setup on it, if you get a pronto I will e-mail you my Pronto file,It will come with all Ir intact...........2nd zone as well.
    I was going to use it in my bedroom(the Denon remote)but is very limited(as Most are)as what you can do with it.
    Dan
    My personal quest is to save to world of bad audio, one thread at a time.

  9. #9

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    17543
    Posts
    1,866

    Default

    yeah, i've been playing with it the last couple of nights, and ugghhh... i am not liking it. i do have an AV Producer 8 that i will probably continue to use, just alot of 'learning' to program on the remote. thanks for the offer on the pronto file. if i get one, i'll definitely be letting you know...
    ...the fOrce is strong with this one.

  10. #10

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    69

    Default 3801 remote

    Once again, I'm with Mantis. I had a lot of objections to the 3801 remote, so I got a used Sony universal -- don't have it in front of me, so don't know model, but it's a great big old wide, silvery, ugly-looking cuss. Who cares, though? It works great.

  11. #11

    Member Sales Rating: (1)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    seccond star to the right and strait on to morning
    Posts
    2,795

    Default

    i have the hk tc 1000 very sweet remote
    Attached Images  
    Gonzo's World
    BenQ 8700+
    115in screen
    PS3,X-Box 360 and Wii
    Sunfire Theater Grand III
    ADCOM GFA-7607
    four avalanch 18 subs 26.12l of displacement
    Crown xti 4000

  12. #12

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    17543
    Posts
    1,866

    Default

    well, i gave the 3801 remote it's last attempt last nite, and it failed miserably against the av producer 8. looks like it's 'the drawer' for the 3801 remote...
    ...the fOrce is strong with this one.

  13. #13

    Member Sales Rating: (14)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Pa
    Posts
    13,434

    Default

    mines been in a box along with all the other remotes.
    to me there is only one remote...........pronto.
    Dan
    My personal quest is to save to world of bad audio, one thread at a time.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts