Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1

    Default PSW140 Subwoofer Fuse

    I have a PSW140 subwoofer that is probably about 5 years old and all of a sudden decided to stop working. I unscrewed the back of the speaker box and the fuse was blown. I went to Radio shack and they sold me fuses that they said would work for the speaker. I put the fuse in the speaker and it makes a humming noise for about 2-5 seconds and blows the fuse. Any suggestion on how to fix the speaker would be appreciated.

    Thanks,

    Jon

  2. #2
     Moderator 
    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Polk Audio
    Posts
    3,844

    Default

    Hello,
    Thanks for posting on the Forum, sorry you're having a problem with the PSW140. From your description it is likely a problem with the bass amplifier's circuitry. It would be best to go ahead and remove the amplifier from the cabinet, similar to what you did to change the fuse, but disconnect the red wire and black wire from the woofer itself. Then box the amplifier up and send it to: Polk Audio, 2550 Britannia Blvd., Suite A, San Diego, CA. 92154. Please include a short note giving us your name, address and a daytime telephone number.
    Regards, Ken

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9

    Default Hey t27547

    I have the same problem you did. Did you ever get it resolved and if so do you mind me asking how? Thanks and any help would be greatly appreciated

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Subwoofer fuse keeps blowing
    By freedomzxcv in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2007, 11:41 AM
  2. Bad amp - PSW140
    By Diverge in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 01-31-2007, 01:12 PM
  3. Psw140
    By mojito in forum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2006, 10:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts