Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7

    Default Bioshock anyone?

    Is it already too old to be discussed? Im running it on:

    amd 3500+ (newcastle)
    1gig valueram
    sapphire 1950x pro


    And i can only play the game smoothly on 800x720 with all high quality settings.

  2. #2

    Member Sales Rating: (31)

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Long Island
    Posts
    14,738

    Default

    I don't know anyone who has it for PC, only the 360.
    "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you." Friedrich Nietzsche

  3. #3

    Member Sales Rating: (49)

    Join Date
    May 2005
    Location
    North of Boston
    Posts
    6,441

    Default

    when it came out on 360 a couple of us went nuts and beat it 3-4 times in a matter of 2 weeks to get all the achievements....kinda died after that when there is nothing left to do.

  4. #4
    Audiophile
    Member Sales Rating: (30)

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Seattle
    Posts
    11,114

    Default

    I have it for PC.

    Quote Originally Posted by sl33p View Post
    Is it already too old to be discussed? Im running it on:

    amd 3500+ (newcastle)
    1gig valueram
    sapphire 1950x pro


    And i can only play the game smoothly on 800x720 with all high quality settings.
    The 800x720 does not suprise me. It is a very graphic intensive games that uses DX10. Here are the system recommendations:

    CPU: Intel Core 2 Duo processor

    System RAM: 2GB

    Video card:
    DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better)
    DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better

    It runs amazing on my system, but:
    E6850 Core 2 -3.0ghz
    4gigs 800mhz
    Nvidia 8800GTX 786MB

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7

    Default

    yea i knew about the sys reqs, just thought id give it a go anyways.
    Oh well, its better playing it on a low rez with high quality, then a higher rez with all low settings hats for sure.

    I guess thats why people play it on 360. No need to worry about such things :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Bioshock Demo is Available (360)
    By mutelight in forum Video Games
    Replies: 106
    Last Post: 10-01-2007, 10:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts