Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1

    Default What do you think of my system I had installed????

    Hey everyone,

    I was looking to get some opinions on my system I just had installed in a 2004 Mazda 6 S. (Used to have the Bose speaker setup)

    HeadUnit- Alpine IDA-X100
    2 back speakers- Polk Audio MM651's
    2 front speakers and tweeters- Polk Audio MM6501's
    Amp for int speakers- Polk 500.4
    Subs- 2 DB 2122's (2 12's enclosed box)
    Amp for Subs- Polk 1200.1

    All hooked up with 2 gauge wiring and professional installation

    ITS LOUD and clear, but would like to know what ya'll think of this setup??
    Thanks

    KW

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Mexico
    Posts
    400

    Default

    sounds nice, i love the sound of those MMs

    Actually im looking for a MM6500 for my other car
    /////Alpine CDA-9887 HU
    /////Alpine KTX-1000EQ
    /////Alpine PDX-4.100
    /////Alpine PDX-1.1000
    Polk Audio SR 6500
    Polk Audio SR 124 DVC
    KnuKonceptz Kristal Kable

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Columbus, Ohio area
    Posts
    265

    Default

    Quote Originally Posted by SportsFanatic03 View Post
    Hey everyone,

    I was looking to get some opinions on my system I just had installed in a 2004 Mazda 6 S. (Used to have the Bose speaker setup)

    HeadUnit- Alpine IDA-X100
    2 back speakers- Polk Audio MM651's
    2 front speakers and tweeters- Polk Audio MM6501's
    Amp for int speakers- Polk 500.4
    Subs- 2 DB 2122's (2 12's enclosed box)
    Amp for Subs- Polk 1200.1

    All hooked up with 2 gauge wiring and professional installation

    ITS LOUD and clear, but would like to know what ya'll think of this setup??
    Thanks

    KW
    So you used 2 guage wiring on the entire system?

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Charleston, WV
    Posts
    565

    Default

    Quote Originally Posted by average_guy View Post
    So you used 2 guage wiring on the entire system?
    LOL, I don't think for ur speaks it's supposed to be 2 guage. But that's just me. :)

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Columbus, Ohio area
    Posts
    265

    Default

    Quote Originally Posted by JoshParsons84 View Post
    LOL, I don't think for ur speaks it's supposed to be 2 guage. But that's just me. :)
    It might require custom terminals for 2 guage.

  6. #6

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    156

    Default

    that's great. keep it up

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. System finally installed...now another question
    By _mo_ in forum Car Subwoofer Talk
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2008, 12:43 PM
  2. My system is installed.......bout damn time.....
    By brettw22 in forum Car Audio & Electronics
    Replies: 65
    Last Post: 04-14-2006, 05:51 PM
  3. Got new system installed!
    By KrazyMofo24 in forum Car Audio & Electronics
    Replies: 5
    Last Post: 02-16-2006, 08:35 PM
  4. Installed polyswitches in my SDA SRS
    By autoconsortium in forum Vintage Speakers
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2006, 09:17 PM
  5. Installed system today...
    By bayvanman in forum Car Audio & Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2002, 03:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts