Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: PSw10

  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    873

    Default PSw10

    ok I am not getting any sound out of my PSw10 Sub, it seemed to work yesterday. I ran the Audyssey setup today, keeping the volume on the sub low. the power light is on the back of the sub, Any ideas on how I can test this? I am going to take it to my neighbors tomorrow to test it on his system, but if I can get it fixed tonight that would be great.

    Thanks

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North of New Orleans
    Posts
    3,313

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Kozak View Post
    ok I am not getting any sound out of my PSw10 Sub, it seemed to work yesterday. I ran the Audyssey setup today, keeping the volume on the sub low. the power light is on the back of the sub, Any ideas on how I can test this? I am going to take it to my neighbors tomorrow to test it on his system, but if I can get it fixed tonight that would be great.

    Thanks
    How is it connected? Check your connections.
    What are your subwoofer settings?
    What are your speaker settings on your AVR?

    Main HT/2 ch:
    Pioneer SC-07, BDP-05FD, Emotiva XPA-5 x 2, XPA-1 x 2,
    Polk Audio LSi25, RTi12 x 2, LSi15 x 4, LSiC x 2, PSW1000 x 4,

    MB HT/ 2 ch:
    LG 47LM5800, Pioneer SC-1523, BDP-23FD, Sony BDP-S790, Emotiva XPA-2, XPA-5,
    Polk Audio LSi25,15, CSi5, LSiFX, PSW505 x 4

    Listening Room 2 ch:
    McIntosh MC162, MC202, C15, C41, C42, MA6500, MA6900, MCD201
    Emotiva RSP-2, RPA-1, ERC-2
    Adcom GCD 750, GFP 750, GFA 5802
    Polk Audio LSi7,9, 15

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    873

    Default

    It is fine now, I had the cables squished against the wall, once I moved to whole setup out from the wall, the sun is now working

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North of New Orleans
    Posts
    3,313

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Kozak View Post
    It is fine now, I had the cables squished against the wall, once I moved to whole setup out from the wall, the sub is now working
    Good. It was just a connection problem then.
    The PSW10 was my first Polk subwoofer.
    I found the match well with the Polk Monitors.

    Main HT/2 ch:
    Pioneer SC-07, BDP-05FD, Emotiva XPA-5 x 2, XPA-1 x 2,
    Polk Audio LSi25, RTi12 x 2, LSi15 x 4, LSiC x 2, PSW1000 x 4,

    MB HT/ 2 ch:
    LG 47LM5800, Pioneer SC-1523, BDP-23FD, Sony BDP-S790, Emotiva XPA-2, XPA-5,
    Polk Audio LSi25,15, CSi5, LSiFX, PSW505 x 4

    Listening Room 2 ch:
    McIntosh MC162, MC202, C15, C41, C42, MA6500, MA6900, MCD201
    Emotiva RSP-2, RPA-1, ERC-2
    Adcom GCD 750, GFP 750, GFA 5802
    Polk Audio LSi7,9, 15

  5. #5

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    873

    Default

    On second thought I have found out something since hooking up my new Monitor 70s. Now the sub will only kick in when the volume is turned up, then is fine after that, both low and high volume. Why would my sub have to be "woken up" at first after I power on the system? The setting on the sub is as follows....Auto

  6. #6

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Kozak View Post
    On second thought I have found out something since hooking up my new Monitor 70s. Now the sub will only kick in when the volume is turned up, then is fine after that, both low and high volume. Why would my sub have to be "woken up" at first after I power on the system? The setting on the sub is as follows....Auto
    The Auto setting will turn it on when it senses a signal - did you have it set to "On" before?

  7. #7

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    873

    Default

    No it has always been set to Auto. Now it seems to be working Ok, intermittent problem I guess.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Sub Psw10
    By hydrostream in forum For Sale (FS) Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2008, 02:26 PM
  2. psw10
    By bolelet1 in forum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 02-03-2008, 10:44 AM
  3. PSW10 Sub
    By bruticus in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 9
    Last Post: 01-30-2008, 07:16 AM
  4. PSW10 - Bad Amp?
    By chaos8517 in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2008, 03:18 PM
  5. Sub PSW10
    By NewToPolk in forum Basic Hookup/Wiring Questions
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2005, 03:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts