Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4

    Default HELP!!! My IHT sound system suddenly stopped working

    Hello. About two months ago, I purchased Polk's Instant Home Theater system, which included the subwoofer.

    Tonight, I was watching a Blu-Ray and right at the end of the movie, all the sound went dead. I could still hear some humming coming from the woofer, however. I turned back to the tv and the sound was still not working so I turned the system off. I have not yet tried to turn it back on (it's been off for about 15 minutes as of this post), thinking it may just need to cool down...?

    Does anyone know what the problem might be? I will tell you that it was turned off pretty loud and my first thought was that maybe I blew out the speaker. There is a place on the bottom of the woofer that's labeled, fuse. Do I perhaps need to reset the fuse?

    Please help!!!

  2. #2

    Member Sales Rating: (9)

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Quebec, Canada
    Posts
    1,867

    Default

    Turn it back on and see what happens. My system did that one time, it ended up being the BluRay player...I shut it off and turned it back on and then it worked.

    Joe
    Amplifiers: 1-SAE Mark IV, 4-SAE 2400, 1-SAE 2500, 2-SAE 2600, 1-Buttkicker BKA 1000N w/2-tactile transducers. Sources: Sony BDP CX7000es, Sony CX300/CX400/CX450/CX455, SAE 8000 tuner, Akai 4000D R2R, Technics 1100A TT, Epson 8500UB with Carada 100". Speakers:Polk SDA SRS, 3.1TL, FXi5, FXi3, 2-SVS 20-29, Yamaha, SVS center sub. Power:2-Monster HTS3500, Furman M-8D & RR16 Plus. 2-SAE 4000 X-overs, SAE 5000a noise reduction, MSB Link DAC III, MSB Powerbase, Behringer 2496, Monarchy DIP 24/96.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. My PSW1200 Sub just stopped working???
    By STLBlues in forum Troubleshooting
    Replies: 14
    Last Post: 08-11-2009, 03:40 PM
  2. Need Help MM2124 stopped working
    By CRTguys in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2009, 08:32 PM
  3. Need Help AMR-70 3-Piece System Stopped Working!
    By Sara6A in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2009, 10:30 AM
  4. System stopped working suddenly!
    By DemonAstroth in forum Car Audio & Electronics
    Replies: 7
    Last Post: 01-12-2008, 05:04 PM
  5. PSW350 stopped working
    By Grumpy666 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2005, 05:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts