Free Shipping on All Orders 1-866-764-1801

Vist our Online Store
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Default Sub worked then stopped.

    Okay i have 2 12 inch Road Crew (Walmart Brand Speakers) subs in a Kicker box. So when i hooked them up they both worked and after a couple mins one of them stopped working. So i took them out to see if i could find out the problem. When i pulled the speaker out i saw that it had a chip inside it.
    It has a coil thing and 3 blue things on it. Then it has the things to go to the tweeters and the subs. The other sub works fine and it hooks up the same. Can you help me out with the possible problems?
    Thanks in advance. Also i hooked up a different sub into the same one that doesn't work and it didn't work. So i know there isn't a problem with the sub itself.
    Last edited by redalert8352; 04-12-2010 at 12:06 PM.

  2. #2

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Fairchild AFB WA.
    Posts
    3,630

    Default

    May have better luck posting a little farther down on our front page in the Car Audio section. If not concealer404 is usually around here as well. Welcome to Club Polk.

    -Jeff
    HT Rig
    Receiver- Onkyo TX-SR806
    Mains- Polk Audio Monitor 70
    Center- Polk Audio CS2
    Surrounds- Polk Audio TSi 500's :D
    Sub- Polk Audio PSW125
    Retired- Polk Audio Monitor 40's
    T.V.- 60" Sony SXRD KDS-60A2000 LCoS
    Blu-Ray- 80 GB PS3


    2 CH rig (in progress)
    Polk Audio Monitor 10A's

    It's not that I'm insensitive, I just don't care.. :D

  3. #3

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Default

    nevermind, i fixed the problem.

  4. #4

    Member Sales Rating: (0)

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Fairchild AFB WA.
    Posts
    3,630

    Default

    Good to hear you are back up an running again.

    -Jeff
    HT Rig
    Receiver- Onkyo TX-SR806
    Mains- Polk Audio Monitor 70
    Center- Polk Audio CS2
    Surrounds- Polk Audio TSi 500's :D
    Sub- Polk Audio PSW125
    Retired- Polk Audio Monitor 40's
    T.V.- 60" Sony SXRD KDS-60A2000 LCoS
    Blu-Ray- 80 GB PS3


    2 CH rig (in progress)
    Polk Audio Monitor 10A's

    It's not that I'm insensitive, I just don't care.. :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. FYI What if HDMI Actually Worked?
    By xj4094dg in forum Electronics
    Replies: 34
    Last Post: 10-15-2009, 11:55 AM
  2. Need Help PSW350 Stopped working?
    By Illusion in forum Troubleshooting
    Replies: 20
    Last Post: 09-02-2009, 11:15 PM
  3. Need Help MM2124 stopped working
    By CRTguys in forum Subwoofer Hookup & Bass Management
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2009, 08:32 PM
  4. News Toyota Camry Hybrid engineer worked himself to death
    By Danny Tse in forum The Clubhouse
    Replies: 16
    Last Post: 07-09-2008, 07:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts